Известие

Collapse
No announcement yet.

Кажете нещо хубаво за 159 (общи приказки)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тва с Yatour не звучи лошо понеже не ми се занимава всеки път да правя диск заради 1 2 нови песни. С флашката е къде по лесно. И не е толкова голяма занимавка. Тва Yatour си работи с волан всичко. А как е сигнала ? Понеже имам усилвател в къщи към телевизора е с дигитален кабел а когато го включа към AUX и силата му спада почти двойно. С тоя Yatour пак ли свири по слабо от колкото от диска ?
    Alfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw

Comment

• На всички ли 159ки радиото чете мп3 или само на тези на който на самото радио има знак за мп3. Питам защото моята няма manual и не знам с какво разполагам.
      -------------------------------
      ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
      ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

• Мисля след фейслифта се появява радиото с мп3. Моето не чете - 2008ма, точно преди фейслифта.

За сметка на това имам усб в джабката, което не ползвам, защото ме мързи да си правя флашки.
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Значи ще пробвам да му сложа AUX, ако не може ще пробвам тоя Yatour.

Comment

• Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
            Значи ще пробвам да му сложа AUX, ако не може ще пробвам тоя Yatour.
            Ако нямах Blue&Me отдавна щях да съм сложил един AUX и да си пускам музика от телефона. Ама Blue&Me заема същите пинове на буксата и трябва да се лиша от него...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Сд-чейнджъра също заема въпросните Aux входове ако не се лъжа. Т.е. който няма сд чейнджър или "блу енд ми" може спокойно да си сложи една букса с кабел и се сдобива с aux. Поправете ме ако греша че не съм на 100% сигурен.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Почивните дни ще извадя радиото да видя дали може да му вържа 1 AUX.
                Между другото търся си някой неща за колата. Трябват ми декоративните пластмаси (тапички) на вратите тези които покриват болчетата. Пуснал съм тема в раздел купува но никой не е писал... Ще се радвам ако някой има

Comment

• Би трябвало на тези, които нямат чейнджър, да може да им се сложи AUX без да се пипа Blue&Me-то, си мисля аз (както е при мен, в случая). В ebay има готови кабели, аз мисля да си поръчам един, за да си цъкам Spotify, че ми писна от тая флашка, макар че тва с кабела не ме радва особено, ама като не са вкарали streaming...
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09 - Remapped - Ex
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97 - Ex
                  Lancia Phedra 2.2 JTD '03

Comment

• Колега, аз имам такива кабели, купих ги от България, но просто не успях да подкарам нищо (3,5 мм жак). Така че ако искаш мога да ти пратя един 3,5 жак или 2 канален аудио изход. Но все пак не знам защо не можах да подкарам нищо на aux изхода... Предполагам, че самата Blue & me системата не ми позволява
                    sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr

Comment

• Първоначално публикувано от AHAHu Покажи съобщение
                      Колега, аз имам такива кабели, купих ги от България, но просто не успях да подкарам нищо (3,5 мм жак). Така че ако искаш мога да ти пратя един 3,5 жак или 2 канален аудио изход. Но все пак не знам защо не можах да подкарам нищо на aux изхода... Предполагам, че самата Blue & me системата не ми позволява
                      Имаш лс колега

Comment

• Първоначално публикувано от AHAHu Покажи съобщение
                        Колега, аз имам такива кабели, купих ги от България, но просто не успях да подкарам нищо (3,5 мм жак). Така че ако искаш мога да ти пратя един 3,5 жак или 2 канален аудио изход. Но все пак не знам защо не можах да подкарам нищо на aux изхода... Предполагам, че самата Blue & me системата не ми позволява
                        Трябва да се активира AUX-а с МЕС, иначе мисля, че няма да тръгне, ако просто се включи кабела
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09 - Remapped - Ex
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97 - Ex
                        Lancia Phedra 2.2 JTD '03

Comment

• Някой колега който може да помогне в реално време с тая навигация. Е не мога да я подкарам тая сим карта в навигацията и това е... Свети absent в червено картата е вътре пусках контакт спирах и неще. Диагностика имам ,но не знам как става.
                          Alfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw

Comment

• Първоначално публикувано от maxaaa9 Покажи съобщение
                            Някой колега който може да помогне в реално време с тая навигация. Е не мога да я подкарам тая сим карта в навигацията и това е... Свети absent в червено картата е вътре пусках контакт спирах и неще. Диагностика имам ,но не знам как става.
                            Виж колегата stu е с карта,питай него.
                            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от maxaaa9 Покажи съобщение
                              Някой колега който може да помогне в реално време с тая навигация. Е не мога да я подкарам тая сим карта в навигацията и това е... Свети absent в червено картата е вътре пусках контакт спирах и неще. Диагностика имам ,но не знам как става.
                              Пробва ли с друга карта?Слота мисля, че е за микро сим и ако е рязана е много вероятно да не стане!
                              – display of “SIM absent” warning if the SIM card is not inserted
                              показване на "SIM отсъства" предупреждава, ако не е поставена SIM карта!
                              Виж страница 173 в приложения файл!
                              Attached Files
                              Last edited by stu; d.m.y г., 21:15.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Колеги, от къде мога да си купя предпазните лепенки които стоят на задните врати в долната част на вратата от към гумата мисля, че са тефлонови или нещо такова ..?

Comment

Working...
                                X